top of page
  • Asuntosäästö

Uusi D-osakesarja on merkittävissä

Yhtiön hallitus on päättänyt yhtiökokouksen valtuutuksella avata uuden D-sarjan osakeannin. D-sarja avattiin, kun aiempi C-sarja tuli merkityksi täyteen.
Yhtiön hallitus on päättänyt yhtiökokouksen valtuutuksella avata uuden D-sarjan osakeannin. D-sarja avattiin, kun aiempi C-sarja tuli merkityksi täyteen. Samalla myös tarkastelimme uuden D-sarjan tuotto-odotusta, verrattuna aiempaan C-sarjaan huomioiden nykyinen markkinatilanne ja yhtiön rahoitusrakenne. Uskomme pitkällä aikavälillä korkojen nousun rauhoittuvan sekä markkinatilanteen normalisoituvan. 


D-sarjan julkaisu ei vaikuta aiempiin osakesarjoihin tehtyihin sijoituksiin tai niiden tuotto-odotukseen. 


Uudessa D-sarjassa portaittain nouseva osinkotuotto on tuttu aiemmasta C-sarjasta. Uuden D-sarjan tuotto-odotus on 7 % vuosittain. Osinkotuotto kasvaa portaittain, täyttä 7 % osinkotuottoa maksetaan, kun sijoitus on kestänyt vähintään 12 kuukautta. Alla olevasta taulukosta näet D-sarjan osinkotuoton portaat.


- 4 % tuotto, kun merkintäaika on yli 3 kk

- 5 % tuotto, kun merkintäaika on yli 6 kk 

- 6 % tuotto, kun merkintäaika on yli 9 kk 

- 7 % tuotto, kun merkintäaika on yli 12 kk Kuten ennenkin, maksettava osinko on 75 % verovapaata pääomatuloa eli efektiivinen veroaste on 7,5 %.  


\

Asiakaspalvelu 

Asuntosäästö

4 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page