top of page
  • Asuntosäästö

Uusi Toimitusjohtaja Janne Kaarnasaari astuu johtoon

Päivitetty: 14. jouluk. 2023
Haluamme ilolla ilmoittaa, että Asuntosäästö Asua Oy on nimennyt uuden toimitusjohtajan. Janne Kaarnasaari ottaa vetovastuun organisaatiostamme ja tuo mukanaan laajan kokemuksen ja vahvan näkemyksen liiketoiminnan kehittämisestä.

Janne Kaarnasaari on työskennellyt menestyksekkäästi useissa johtotehtävissä aiemmissa urallaan ja on tunnettu innovatiivisista ratkaisuista ja kyvystään ohjata yrityksiä kohti kestävää kasvua. Janne johtaa rakentavan keskustelun kautta ratkaisukeskeisesti ja tavoitteellisesti. Hänellä on entuudestaan vankkaa kokemusta asuntosijoittamisesta ennen Asuntosäästölle siirtymistä henkilökohtaisen sijoittamisen kautta. Hänen liiketoimintaosaamisensa ja vankka johtamistyyli tulevat varmasti vahvistamaan Asuntosäästön asemaa.

Uuden toimitusjohtajamme tavoitteena on jatkaa Asuntosäästön menestystarinaa ja skaalata yritystämme tulevina vuosina kestävällä pohjalla. Hän on sitoutunut rakentamaan vahvaa yhteistyötä henkilöstön, asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Janne Kaarnasaaren nimitys heijastaa Asuntosäästön sitoutumista hallittuun kasvuun tulevina vuosina. Odotamme innolla yhteistyötä hänen kanssaan ja olemme vakuuttuneita, että hänen johdollaan Asuntosäästö tulee sekä vahvistamaan nykyistä liiketoimintaa ja prosesseja sekä saavuttamaan myös kasvutavoitteet tulevina vuosina.

Kiitämme Joni Lähteenmäkeä aiemmasta toimitusjohtajuudesta hänen keskittyessä rooliin yrityksen hallituksessa.

Löydät alta Jannen videoterveiset.Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Janne Kaarnasaari

Toimitusjohtaja, Asuntosäästö

Kauppakatu 39, 40100 Jyväskylä

+358 40 194 2434

220 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page